Generelle Oplysninger

Finicc ApS
CVR 42564931
Nystedvej 53, 2500 Valby
Danmark
Mail: kontakt@finicc.com
Telefon: +45 39 39 33 00

Betaling

Du kan betale med MobilePay, Visa/Dankort, MasterCard og Viabill.

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Du vil ikke blive opkrævet kortgebyrer ved betaling. 

Beløbet hæves først på dit kort, når ordren afsendes. 

Levering

Er din ordres samlede beløb på mere end 399,00 kr. betaler vi for leveringen til en pakkeshop. Er ordren på under 399,00 kr. betaler du et mindre beløb på 35,00 kr. for levering til pakkeshop. 

Du har også mulighed for at vælge levering direkte til en privat- eller erhvervsadresse. Vælger du en af disse muligheder koster det henholdsvis 45,00 kr. for levering til en erhvervsadresse, og 49,00 kr. for levering til en privatadresse. 

Din pakke bliver sendt med GLS, som er en af Danmarks mest benytterede transportør af pakker. Vælger du levering til pakkeshop har du mulighed for at vælge blandt de fem GLS pakkeshops som ligger tættest på den indtastede leveringsadresse. 

Vi leverer til hele Danmark. Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Vi bestræber os på at levere indenfor 2-5 hverdage. 

Fortrydelsesret 

Vi har ingen tidsfrist på retten til at fortryde købet når du handler hos os som forbruger. Fortryder du dit køb og ønsker at returnere varen, kan du sende en mail til kundeservice@finicc.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Bemærk venligst at fortrydelsesretten bortfalder på varer der er fremstillet eller tilpasset efter dit ønske. Fortrydelsesretten bortfalder på tidspunktet for bestilling, da processen for fremstilling og/eller tilpasning vil påbegynde i forbindelse med bestilling. 

Du kan downloade din returlabel her.

NYHED: Nu kan du også returnere via QR kode. Vi har gjort det ekstra nemt så du ikke behøves at printe en label hjemmefra. I stedet kan du nu blot tage pakken med ned i en valgfri GLS pakkeshop og fremvise QR koden. Så printer pakkeshoppen en label for dig og sætter den på pakken. 

Du kan downloade din QR kode her.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får eventuelle fragtomkostninger retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Vi har ingen tidsfrist for returnering. Og vi betaler for returfragten.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, kan du downloade din returlabel/QR kode her.

NYHED: Nu kan du også returnere via QR kode. Vi har gjort det ekstra nemt så du ikke behøves at printe en label hjemmefra. I stedet kan du nu blot tage pakken med ned i en valgfri GLS pakkeshop og fremvise QR koden. Så printer pakkeshoppen en label for dig og sætter den på pakken. 

Du kan give os besked ved at skrive en mail til kundeservice@finicc.com.

Vi refunderer ikke omkostning ved en returnering foretaget på anden vis end som beskrevet ovenfor.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til vores lager på adressen:

Finicc ApS 
c/o Webpakkeriet ApS
Vejlevej 15
DK-7160 Tørring

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse. 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til:

Finicc ApS 
c/o Webpakkeriet ApS
Vejlevej 15
DK-7160 Tørring

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Finicc ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.finicc.com er Finicc ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Du kan skrive til os på: kontakt@finicc.com 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@finicc.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2, 8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på linket: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14.03.2024. 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Hent fortydelsesformularen her.