Based on 591 reviews
91%
(535)
6%
(33)
3%
(16)
1%
(4)
1%
(3)
Rimini 20 knopper til den perfekte tablet-væg-holder

Hvad bruger man fire knopper som Rimini 20 til? Ja, normalt til skuffer og skabslåger, men der er også et helt andet anvendelsesområde – nemlig som iPad- eller anden tablet vægholder.
Du kan godt købe færdige holdere, men generelt er de af dårligt design, og typisk klemmer de så meget om din tablet, at det er besværligt at sætte den i holderen og at tage den ud af den.
I vores entre har min kone og jeg en lang billedvæg, baseret på en MDF-plade med en magnetisk stålplade, og hvor billeder kan holdes fast med små magneter. Den ville vi gerne supplere med en elektronisk løsning, hvor billeder kan skifte kontinuerligt, og hvor en iPad, Samsung eller Lenovo simpelthen kan droppes ned og, i et snuptag, løftes ud igen for opladning, tilslutning til computer etc.
De fleste knopper på markedet er for lange i ”stilken”. Efter lang tids søgen på nettet fandt jeg hos Finicc.com en knop, Rimini 20, som ikke bare så ud til at være egnet, men som også så godt ud. Jeg forhørte mig om de nøjagtige mål og fik kun et kvarter efter e-mail tilbage med besked om, at knopperne burde passe til formålet, og at jeg kunne få pengene igen og med gratis retur, hvis de alligevel ikke virkede efter hensigten. Flot kundeservice!
Jeg bestilte jeg dem, modtog dem dagen efter og gik i gang med projektet, bestående af en 12 mm MDF-plade, skåret efter mål hos Bauhaus, maling i en bestemt Montana-reol-farve, blandet hos Flügger, en specielt til formålet indkøbt Samsung Galaxy Tab A8, der har en smal ramme i samme bredde hele vejen rundt og - naturligvis - de fire Rimini 20-knopper fra Finicc.com. Dagen efter kørte der billeder på væggen i entreen. Den perfekte løsning.

Den er god. Tidligere modtog vi porcelænsknager der var limet skæv på møtrikken og hvor limen slap, det var især de større modeller men de små her virker gode

Nemt og hurtigt

Det var nemt at handle, nemt at overskue. Produktet var i restordre men var informeret om dette, og de kom som lovet. Produktet lever op til forventningerne og glæder mig til at tage dem i brug.

Disc knop

Nem hjemmeside, bestilling og hurtig levering
Kan klart anbefales 👍

Messing greb - stilfuldt

Vi modtog vores bestilling 2 dage efter bestilling og det er virkelig stilfuldt med skuffegreb monteret i top af skuffen. Og denne type gør at der ikke kommer grimme huller i skuffefront hvis man senere vil have en anden type greb.

Møbelgreb

Grebene svarer til mine forventninger og blev leveret lynhurtigt. God service.

Så flot!!

Super flotte greb og hurtig levering. Det er min anden gang jeg handler hos Finicc, det er helt sikkert mit ‘go to’ sted når jeg skal have greb og knager.

Pinta | Greb i Sortbejdset Træ

Beautiful Handles

I bought the gold handle and the messing handle to see how they look and they are both beautiful. I choose the gold and ordered more of those. I returned the messing one (they have free unlimited time returns) and it is super easy to download the return label from their website. All in all, very happy.

Hurtig og problemfri levering

Vi købte greb til vores nye garderobeskabe. Først og fremmest en skarp pris, derefter hurtig og problemfri levering. Tak!

Greb

Modtog efter et par dage min pakke. Jeg er yderst tilfreds med mit køb.

Skabsgreb

Så flotte og go kvalitet

1353 | Greb i Poleret Messing uden lak

hurtig levering

varen var som beskrevet og blev leveret hurtigt. Der fulgte træklodser med til at montere i ny dør med større huller omkring nøgle og håndtag. Eneste minus er at messingskruer til montering af halse er lige korte nok

Hurtig levering og pæne greb til prisen.

Hurtig service og levering

Varene lever fuldt ud op til mine forventninger😊

Hurttig og ok levering

God kvalitet og levering

Pæne greb og god kvalitet.

Victoria Single | Knage i Børstet Messing med Lak

Passer perfekt

Dejligt at man stadig kan finde reservedele, så man kan reparere i stedet for at udskifte. Let at finde og bestille varen. Hurtig levering - passer perfekt!

Lædergreb

Jeg købte lædergreb , som er utrolig flotte og giver vores tv bænk med skuffer et helt nyt look. Og til en rigtig god pris.

Retro

Elsker mine håndtag! Har efter flere forsøg endelig fået torpedo håndtag i hele huset og de er smukke og karakterfulde!

Fint og moderne håndtag

Hurtig levering af dette fine og elegante håndtage som skal bruges i min entre og vaskerum😊