Hvor skønt at du har lyst til at vide mere om os. Vi bliver så glade når vi kan dele vores passion. 

Finicc er en 100% danskejet online-shop med et stort udvalg af designer køkkengreb og møbelknopper. Vi er vilde med boligindretning, og har en særlig passion for de små detaljer i indretningen. Det er nemlig her at din personlige stil toner frem, og hjemmets glød skabes.

Vi udvælger nøje de brands og designs som vi tilbyder her på shoppen. Og det gør vi med et stort fokus på smukke linjer og former – samt at kvaliteten er helt i top. Vores afsæt er i den moderne nordiske stil. Men du finder også et bredt udvalg af klassiske elementer i vores sortiment. Som for eksempel vores meget populære greb i messing. 

Forvent lidt ekstra

Når du handler hos os, kan du forvente lidt udover det sædvanlige. Det forpligter at sige højt. Men det er okay, for vi mener det faktisk. Og blandt andet derfor får du altid:

  • Fri fragt allerede på ordrer over 399,-
  • Gratis retur – uden tidsfrist
  • Skruer til montering inkluderet
  • 30 dages ægte prisgaranti. Uden skjulte undtagelser. Se mere her
  • Hurtig levering – vi sender indenfor 2 hverdage           

Vi hjælper også gerne med at vælge det helt rigtige greb eller knop. Send os en mail på kontakt@finicc.com med billede og beskrivelse af dit projekt, så vender vi retur med nogle konkrete og personlige forslag. 

Vi vil inspirere – og selv blive inspireret

Følg os på de sociale medier Instagram, Pinterest og Facebook, hvor vi jævnligt poster vores nyeste inspiration, tendenser og designs. Og – hvis du har lyst til at dele - vil vi gerne se resultatet af dine projekter også. Tag os med #finicc når du poster dit seneste projekt med produkter her fra shoppen.

Bæredygtighed

Du finder et bredt udvalg af bæredygtige produkter i vores sortiment. Det dækker blandt andet over genanvendt havplast som for eksempel gamle fiskenet, FSC træ samt Cradle 2 Cradle certificerede produkter. 

Ligeledes er du med til at mindske nyproduktion når du vælger at skifte blot grebene på dit ældre køkken eller møbel i stedet for at skifte det hele ud. Det er både godt for miljø og pengepung. 

Vi har naturligvis også øje for hvor vi kan optimere og skåne miljøet, og derfor er vi medlem af Miljøvenlig Pakning som søger at minimere emballageforbrug- og spild.