Helt kort fortalt. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet giver du os tilladelse til at vi må sende dig elektronisk markedsføring. Det er måske ikke så overraskende. 

Den lidt længere og lidt mere formelle version er at du med din tilmeldelse giver samtykke til at vi konkret må sende dig; inspiration og nyheder til hjemmet, eksklusive rabatkoder, konkurrencer, tilbud og kampagner, gemte varer i kurven og events. Samt generel markedsføring om os og de tiltag vi gør os indenfor vores primære forretningsområde. Vi må også sende autogenereret markedsføring baseret på din interesse og adfærd på websitet. Du accepterer at vi må kommunikere til dig via e-mail, sms, sociale medier, beskedtjenester som messenger, push-notifikationer og andre digitale kanaler.

Kommer der på et senere tidspunkt andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må vi bruge dette samtykke til at orientere dig. Og til at spørge dig om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data om dig. 

Hvad kan du forvente?

Ved din tilmelding sikrer du dig at du aldrig igen går glip af: 

  • Inspiration og nyheder til hjemmet
  • Tilbud og eksklusive rabatkoder 
  • Deltagelse i konkurrencer
  • Personlig og relevant shopping oplevelse

Du afmelder dig nemt igen

Et enkelt klik er alt hvad der skal til. I alle nyhedsbreve vil der være et tydeligt link til afmelding. Det klikker du på og så er du afmeldt igen. Du kan også tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til os.

Vi passer godt på dine data

Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert. Og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de data vi opbevarer. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her. Vi må bruge, og blande dine oplysninger med data vi eventuelt allerede har på dig fra tidligere køb, interesser eller lignende, med henblik på at skabe en personlig og relevant markedsføring.